ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

DYP, kavşak inşaatına tepki gösterdi

DYP, kavşak inşaatına tepki gösterdi
YAYINLAMA: 24 Nisan 2024 / 16.36
GÜNCELLEME: 24 Nisan 2024 / 16.36

Kavşaklardaki sorun otobüs ve dolmuş duraklarının fazlalığıdır

DYP İl Başkanı Sermet Atay, düzenlediği basın toplantısında, kavşaklara alt geçit yapılmasının gereksiz ve zamansız olduğu görüşünü savundu.

Doğruyol Partisi Gaziantep İl Başkanı Sermet Atay, “Maarif kavşağındaki asıl sorun, halk otobüsü ve dolmuşların durak yerleri ve sayılarının fazlalığıdır” dedi.

Belediyeler kadrolaşma ve akçeli işlerle uğraşıyor

Atay, düzenlediği basın toplantısında yerel seçimlerin yapılmasının ardından geçen süre içinde AK Partili belediyelerin sadece kadrolaşmak ve akçeli işlerle uğraşmakla vakit geçirdiklerini Gaziantep’e hiçbir hizmet üretemediklerini öne sürdü.

Yapılanlar sadece siyasi şovlardır

Şahinbey ve Şehitkamil belediyelerinin kadrolaşmalarını tamamladığını savunan Atay, “Yaz aylarında yapılması gereken özellikle toplu konutların ve şehrin geliştiği yerlerde yol açma ve asfaltlama çalışmaları yapılmamıştır. Yapılanlar sadece siyasi şovlardır” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesinin özellikle kış mevsimine doğru ve okulların açıldığı trafiğinde buna paralel olarak yoğunlaştığı bir dönemde Maarif Kavşağı’nda alt geçit yapma çalışmalarına başladığını belirten Atay şunları söyledi: “Biz bu alt geçidin yararından veya zararından çok zamanlaması, ön hazırlığı ve alternatif yolların belirlenmeden sadece bugün itibari ile 4 iş makinesi ile başlanmasını anlamış değiliz. Sorun Maarif Kavşağının sorunu ise bunun çözümünü diretmek ile değil konuşup tartışarak çözümlenmesi inancındayız. Bize göre sorun halk otobüsü ve dolmuşların durak yerleri ve sayılarının fazlalığıdır. Bir otobüs hattı veya dolmuş hattı bir trilyon gibi bir para ediyorsa bu sorun araştırılmalıdır. Birilerinin rantına dokunulmayacak diye Gaziantep halkı rezil edilemez. Şehrin her yanı 50 metre ara ile dolmuş ve otobüs durağı ile dolmuştur. Bu sorun çözüldüğünde trafik sorunu da çözülecektir”

Dedikodu çıkaranlarla yarışa hazırız

Atay, Gaziantep'in ilçelerinde parti örgütlerinde Ekim ve Kasım aylarında kongrelerinin yapılacağını il örgütünün feshedileceği yönünde dedikodu çıkaranlara da bu kongrelerde yarışa çağırdıklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *