ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Vali Bilgin Maarif Kavşağı’nda incelemede bulundu

Vali Bilgin Maarif Kavşağı’nda incelemede bulundu
YAYINLAMA: 08 Mayıs 2024 / 10.23
GÜNCELLEME: 08 Mayıs 2024 / 10.23

Vali Lütfullah Bilgin, Maarif Kavşağı’nda yapımı süre alt geçit çalışmaları hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey’den bilgi aldı.

Maarif Kavşağı’nda 18 Ekim'de yapımına başlanan ve 3 ayda bitirilmesi planlanan alt geçit inşaatı çalışmalarını Vali Lütfullah Bilgin, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan ve Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer ile gelerek yerinde inceledi.

Bilgin, Maarif Kavşağı’nın yapımı süresince belediye ile işbirliği içinde olacaklarını ve inşaat çalışmalarının bitiminde trafik sorununun çözüme kavuşacağını söyledi.

Her şeyin bir bedeli var

Alt geçit inşaatının yapımı süresince bir takım sıkıntılar yaşanacağına dikkati çeken Bilgin, şöyle konuştu: “Her şeyin bir bedeli var. Kavşakta bu sıkıntılar çekilecek ancak daha sonra burası büyük bir rahatlığa kavuşacaktır. Bu kavşağın yapımı süresince belediye ile sürekli işbirliği içinde olacağız. Sonuçta yapılan her şey vatandaşın rahatı için yapılıyor.”

İnşaat erken bitirilebilir

Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey de çalışmalar hakkında Vali Bilgin ve beraberindekilere bilgi verdi. Maarif Kavşağı’na 2 bin 500 araç kapasiteli çok katlı otopark da yapacaklarını ifade eden Güzelbey, “Proje tamamlandığında bizleri eleştirenler aslında buranın rezil olmadığını görecekler” dedi.

Güzelbey, 25 Ocak’ta bitirilmesi planlanan alt geçit inşaatını bu tarihten önce bitirmeyi planladıklarını ve bu kent trafiğine soluk aldıracak projeyi zamanından önce hizmete açmayı hedeflediklerini kaydetti.

Açıklamaların ardından Bilgin ve beraberindeki heyet kavşakta incelemelerde bulundu. Bu sırada Bilgin’in yanına gelen İbrahim Kalender isimli bir esnaf kavşak yapımı nedeniyle 3 gündür telefonlarının kesik olduğunu belirterek sorunlarla çözüm bulmasını istedi. Bilgin de Türk Telekom İl Müdürü Muhammed Katmer’i telefonla arayarak sorunun hemen çözümü konusunda gerekli gayretin gösterilmesini istedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *