ANASAYFA arrow right Güncel

Antep, eğitimde üçüncü dünya ülkelerini aratmıyor

Antep, eğitimde üçüncü  dünya ülkelerini aratmıyor
YAYINLAMA: 01 Ekim 2024 / 18.39
GÜNCELLEME: 01 Ekim 2024 / 18.39

Sanayi, eğitim, istihdam ve üretimde her zaman adından söz ettiren Antep, öğrencilere verilen değerde üçüncü dünya ülkelerini aratmıyor

Eğitim de sürekli geriye doğru giden Antep’te öğrencileri taşıyan servisin eski olması büyük tepkilere neden oldu. CHP Şahinbey Eski Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan yaşanan olaya ‘’Kırsal kesimde yaşayanlarınki can değil mi’’ diyerek tepki gösterdi.

Çocuklarımızın canı bu kadar ucuz mu?

CHP Şahinbey Eski Belediye Meclis Üyesi Uğur Kalkan, Antep’teki öğrencilerin hayatının ne kadar ucuz olduğunu paylaştığı video ile gösterdi. Kalkan’ın Şahinbey ilçesine bağlı Tiyekli Mahallesi’nde öğrenci taşımacılığı için eski bir servisin kullanması tepkileri de beraberinde getirdi. Aracın bakımsızlığı ve güvensizliği ön plana çıkarken, ‘Çocuklarımızın canı bu kadar ucuz mu’ diyerek yetkililere sitem etti.

Kalkan, ‘’Bu görüntüler Şahinbey Burç tarafındaki öğrencilerin taşımalı eğitiminden. Tiyekli Mahallesi'nin servisiymiş bu araç; servis denilirse tabi. Videodaki vatandaşımızın sorduğu gibi sorayım; sayın yetkililer kendi çocuklarını bu araca güvenip bindirir mi? Kırsal kesimde yaşayanlarınki can değil mi?’’ sorusunu sordu. 

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *